Lainaa nopeasti 1000 - 60000€

Helppo ja nopea lainahakemus

Lomakkeen täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Lainatarjoukset saat nähtäväksesi lähes välittömästi.

Miksi valita Lainarahoitus?

Lainarahoitus on suomalainen palvelu, jolla on vuosien kokemus ja tietotaito lainapalveluihin liittyen. Autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan lainatuotteen kilpailuttamalla lainahakemuksesi kymmenillä eri pankeilla.

Lainaa nopeasti

Lomakkeen täyttö vie vain muutaman minuutin ja lainapäätöksen voit saada jo muutamissa minuuteissa.

Aina edullisin lainatarjous

Laaja yhteistyöverkostomme eri pankkien kanssa takaa sinulle aina edullisimmat mahdolliset lainatarjoukset.

Kymmeniä pankkeja

Pistämme pankit kilpailemaan keskenään saadakseen juuri SINUT asiakkaakseen.

Turvallinen lainanhakuprosessi

Hakemuslomakkeeseen syöttämäsi tiedot on suojattu aina vahvalla salauksella sivujemme ja selaimesi välillä.

Asiakkaiden palautteita

Jo tuhannet tyytyväiset asiakkaat ovat käyttäneet Lainarahoituksen palveluita. Tässä heistä muutama.

“Lainahakemuksen täyttäminen oli todella helppoa ja kas vain, hetken kuluttua sainkin jo useita lainatarjouksia arvioitavakseni. Siitä kun vain päältä valkkasi parhaimman, niin rahat olivat tilillä jo samana päivänä.”

Heikki H.

“Olin todella vaikeuksissa pikavippien maksujen kanssa. Lainarahoituksen avulla sain kuitenkin avun ja sain yhdistettyä lainat yhdeksi edulliseksi kokonaisuudeksi.”

Mika S.

”Sain juuri työpaikan, mutta tarvitsin autoa työmatkojen kulkemiseen. Täytettyäni lainahakemuksen sain päätöksen lähes välittömästi ja seuraavana päivän olinkin jo auton onnellinen omistaja.”

Niina M.

Toimintaperiaatteemme

Meille tärkeintä ovat tyytyväiset asiakkaat ja tämä tavoite toteutuu silloin, kun asiakas löytää itselleen kauttamme mahdollisimman edullisen lainan.

Arvojemme mukaisesti toimintamme on asiakkaalle turvallista, yksilöllistä, helppoa ja nopeaa. Mikä parasta, asiakas saa palvelumme käyttöön täysin ilmaiseksi. Saamme palkkion suoraan edustamiltamme pankeilta ja rahoituslaitoksilta eikä asiakkaamme maksa ylimääräistä.

Edustamme useita luotettavia ja tunnettuja suomalaisia pankkeja ja rahoituslaitoksia. Kaikki nämä luotonmyöntäjät ovat saavuttaneet Suomen Finanssivalvonnan tai Etelä-Suomen Aluehallintoviraston hyväksynnän. Meidän välityksellämme tehtävät lainasopimukset ovat edullisia, luotettavia ja joustavia ratkaisuja asiakkaiden rahoitustarpeisiin.

Me emme lainaa sinulle suoraan rahaa, emmekä aseta ehtoja lainan saamiseksi, toimimme vain välikätenä sinun ja lainaa myöntävien tahojen välillä. Silti et maksa lainastasi yhtään sen enempää kuin suoraan pankista hakiessasi.

Kilpailuttaminen kannattaa, koska eri pankkien korot ja lainojen ehdot voivat vaihdella huomattavasti. Joudut käyttämään paljon aikaa, mikäli lähdet itsenäisesti kilpailuttamaan kaikkia eri lainaratkaisuja. Lainarahoituksen palvelussa riittää yhden hakemuksen täyttäminen saadaksesi nopeasti lainaa ilman vakuuksia.

Nyt ei enää tarvitse pohtia sitä, onko lainan hakeminen verkossa turvallista. Tämä on hyvin tavanomainen huoli monille ja voimmekin ilolla ilmoittaa, että lainan hakeminen kauttamme on täysin turvallista.

Me Lainarahoituksessa arvostamme turvallista lainahakua erittäin korkealle. Kaikki luotonmyöntäjät, joita edustamme ovat tunnettuja ja luotettavia yrityksiä. Haluamme toiminnallamme minimoida asiakkaan riskin siitä, että tämä joutuisi hankkimaan liian kalliin lainan.

Tietosuojaa ajatellen, noudatamme Suomen valtion asettamia lakeja, vaatimuksia, sekä eri määräyksiä. Seuraamme jatkuvasti tietoturvan kehittymistä ja muutamme palvelua vastaamaan uusimpia vaatimuksia.

Lainanhakuprosessiin kuuluu olennaisena osana tunnistautuminen pankkitunnuksilla siinä vaiheessa, kun lainahakemusta hyväksytään. Tämä käytäntö on tehty estämään väärinkäytöksiä.

Verkossa tapahtuva lainaprosessi on varsin nopea verrattuna vanhanaikaiseen, kivijalkapankeissa asioimiseen. Nopeutamme prosessiasi entisestään kilpailuttamalla usean lainantarjoajan lainan puolestasi.  Ei enää verkko-osoitteesta toiseen klikkailua ja hakemuksen täyttämistä useaan eri palveluun.

Lainarahoitusta käyttäessäsi sinun tarvitsee täyttää vain yksi hakemus, jolla saat yhden tai useamman lainatarjouksen, usealta luotomyöntäjältä ja näin saat aina edullisen kulutusluoton tarpeisiisi. Lainatarjoukset saapuvat samaan paikkaan omille sivuillesi, jossa voit vertailla niitä ja valita parhaan tarjouksen.

Palvelumme kautta voit saada lainaa nopeasti, sillä rahat ovat tililläsi jopa samana päivänä hyväksyttyäsi lainatarjouksen.

Yhdellä yksinkertaisella lainahakemuksella kilpailutat helposti useiden luotonmyöntäjien lainat. Me teemme kaiken kilpailuttamiseen liittyvän työn puolestasi ja pyrimme mahdollisuuksien mukaan löytämään mahdollisimman monta sinulle soveltuvaa tarjousta. Lopullisen päätöksen lainan hankinnasta ja valinnasta teet kuitenkin aina sinä. Tämän helpompaa edullisimman lainan hakeminen ei enää voi olla!

Lainarahoituksen käyttö on aina ja kaikille asiakkaille täysin ilmaista. Et maksa missään vaiheessa meille palkkiota kilpailutuksesta. Saat Lainarahoituksen kautta saman lainan samaan hintaan, kuin olisit saanut sen suoraan ko. luotonmyöntäjältäkin. Ainoana erona prosessissa on se, että saat valmiiksi kilpailutetun lainan – helposti ja ilmaiseksi.

Lainahakemuksen täyttäminen ei vielä sido mihinkään, vaan asiakas voi rauhassa punnita saamiaan tarjouksia. Jokainen lainanhakija saa tarjoukset juuri hänelle sopivimmista lainoista. Lisäksi jokaisen hakijan lainahakemus käsitellään yksilöllisesti ja tämän kohdalla tehdään moniportainen riskienkartoitusarvio siitä, onko asiakkaan tilanne tarpeeksi vakaa lainan ottamiseen.

Tarvitsit sitten lainaa remonttiin, autoon, arkeen, lomailuun tai vain tietoa eri lainoista, me olemme sinua varten.