LAINASUMMA JOPA 60000€

Lainan Hakeminen

Yleensä luotonmyöntäjät vaativat, että lainanhakijan tulee olla vähintään 18-vuotias, jolla on säännölliset tulot. Tulot voivat olla peräisin palkasta tai eläketulosta. Luottoa hakevan tulee myös olla vakituisesti suomessa asuva, etkä tällä saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Täyttämällä yksinkertaisen lainahakemuksen verkkosivuillamme. Hakemuksen täyttäminen vie ainoastaan muutaman minuutin. Hakemukseen tarvitaan henkilötietojen lisäksi, tiedot taloudellisesta tilanteestasi.

lainarahoitus.com:n kautta voit hakea lainaa alkaen 1000 eurosta ja suurin haettava summa on 60 000 euroa. Huomioi kuitenkin, että taloudellinen tilanteesi vaikuttaa siihen paljonko lainaa voit lopulta saada. Vaikka toivomasi summa olisikin 20 000 euroa, voivat pankit myöntää sinulle vain 10 000 euron lainan taloudellisesta tilanteestasi riippuen.

Lainapäätös tarkoittaa luotonantajan tekemää päätöstä siitä, voiko se myöntää asiakkaalle lainaa. Pankit ja rahoituslaitokset tekevät päätöksen itsenäisesti asiakkaan antamien tietojen perusteella. lainarahoitus.com ei tee päätöksiä asiakkaan lainoista, se on mukana vain lainanvälittäjänä.

Kielteinen lainapäätös voi johtua useista syistä. Yleisimmät ovat asiakkaan maksuhäiriömerkintä, taloudellisien resurssien riittämättömyys ja väärin tai puutteellisesti täytetyt tiedot. lainarahoitus.com ei tee päätöksiä, eikä vastaa niistä. Varsinainen luotonmyöntäjäkään ei ole velvollinen ilmoittamaan syytä sille, miksi ei ole myöntänyt lainaa asiakkaalle.

Valitettavasti pankkien ehdoissa lukee, etteivät he myönnä lainaa asiakkaille, joilla on maksuhäiriömerkintä. Joissakin tapauksissa hakeminen yhdessä rinnakkaishakijan kanssa voi johtaa kuitenkin hyväksyttyyn lainapäätökseen.

Rinnakkaishakija tarkoittaa yhteishakijaa. Yhteishakija vastaa lainasta samalla tavalla, kuin ns. päähakija. Rinnakkaishakijaa käytetään yleensä suurempia summia haettaessa tai silloin kuin hakijan taloudellinen tilanne on epävarma. Rinnakkaishakija voi olla esim. hakijan avo – tai aviopuoliso tai ystävä.

Et tarvitse. Kauttamme haettavat lainat ovat vakuudettomia, mikä tarkoittaa sitä, ettei sinulla tarvitse olla mitään kiinteää omaisuutta lainan vakuudeksi. Lainauskykysi perustuu pelkästään taloudelliseen tilanteeseesi.

Lainan kuukausittainen takaisin maksettava summa muodostuu lainan korosta, kuluista ja siitä summasta joka lainastasi muodostuu takaisin maksettavaksi kuukausittain laina-aika huomioiden. Katso arvioitu kuukausittainen summa lainalaskuristamme jo ennen kuin haet lainaa.

Kyllä voit. Kauttamme haettavat lainat sopivat hyvin lainojen yhdistelemiseen. Laske yhteen vanhat velkasi ja hae lainaa tälle summalle. Maksa vanhat lainat saamallasi luotolla pois ja lyhennät jatkossa vain yhtä lainaa.

Voit hakea tähän tarkoitukseen jopa 60 000 euroa. Luotonmyöntäjät arvioivat kuitenkin tavalliseen tapaan, paljonko voivat sinulle lainaa myöntää – tutustu tarkemmin jahae täällä.

Sama lainantarjoaja harvoin myöntää useampia lainoja kerrallaan. Joskus ja tietyissä tapauksissa voi hakea aiemmalle lainalle korotusta. Jos aiempi lainasi on eri luotonmyöntäjälle, uuden lainan hakeminen toiselta lainantarjoajalta voi olla mahdollista. Ota kuitenkin huomioon oman kykysi hoitaa useampaa lainaa, etteivät kuukausittaiset kulut nouse liian korkeiksi.

Hakemalla lainaa kauttamme, saat alustavan lainatarjouksen yleensä muutaman minuutin kuluessa hakemuksen täyttämisestä. Tämän jälkeen allekirjoitat halutessasi tarjouksen ja toimitat luotonmyöntäjän mahdollisesti pyytämät liitteet. Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen, rahat siirretään pankkitilillesi. Pienemmät lainasummat saa käyttöön yleensä samana päivänä. Suurempien summien kohdalla aikaa voi kulua muutamia päiviä. Tarjoamme myös tietopaketin eri luottomuodoista.

Tämä riippuu lainantarjoajasta. Yleensä voidaan pyytää tulotietojen todisteeksi palkkatodistusta tai verotietoja. Liitteet voidaan toimittaa sähköisesti esimerkiksi sähköpostin liitetiedostona.

Valitettavasti kilpailutamme tällä hetkellä lainoja vain yksityishenkilöille

Lainan takaisinmaksu

Voit valita lainallesi takaisinmaksuajaksi minimissään vuoden ja maksimissaan 15 vuotta. Huomioi, että takaisinmaksuajan pituus on suoraan verrannollinen kuukausittaisen takaisin maksettavaan summaan. Käytä lainalaskuria sopivan takaisinmaksuajan arviointiin.

Kyllä voi. Voit tehdä ylimääräisiä maksuja tai suorittaa koko summan milloin vain laina-aikana. Tavallisesti tähän ei liity mitään ylimääräisiä kuluja. Mikäli haluat lyhentää lainaa nopeammin, ole suoraan yhteydessä siihen luotonmyöntäjään, jolta olet lainan nostanut.

Tämä riippuu täysin lainasi myöntäneestä pankista ja rahoituslaitoksesta. Joillakin luotonmyöntäjillä onnistuvat ns. lyhennysvapaat kuukaudet, jolloin lainasta maksetaan ainoastaan korot ja kulut. Tarkasta sinun lainasi maksuvapaiden kuukausien mahdollisuus lainasopimuksestasi.

Lasku tulee tavallisimmin joka kuukausi, kahta viikkoa ennen lainanmaksun eräpäivää. Mikäli et ole saanut laskua, se ei ole peruste olla maksamatta luottoa. Tällaisessa tapauksessa ole suoraan yhteydessä luotonmyöntäjäsi asiakaspalveluun.

Useimmilla luotonmyöntäjillä on nykyään mahdollisuus lähettää lasku sähköisenä esimerkiksi suoraan asiakkaan sähköpostiin. Tiedustele mahdollisuutta suoraan sinulle lainan myöntäneeltä palvelulta.

Sinun on syytä olla ensi tilassa yhteydessä luoton myöntäneeseen yritykseen. Useimmiten voit sopia lainasi hoidon joustavasti niin, ettei luotto jää lopulta maksamatta. Maksamattomasta laskusta lähetetään maksumuistutus ja lopulta hoitamaton lasku voi johtaa maksuhäiriömerkintään.

Yleiset kysymykset

Palvelun käyttö on täysin ilmaista, saamme palkkiomme suoraan edustamiltamme pankeilta ja rahoituslaitoksilta.

On täysin sinun valinnassasi, mihin lainaasi käytät. Useimmiten lainaa haetaan arjen yllättävien menojen rahoittamiseen tai esimerkiksi uuden auton hankkimiseen. Lainaa on myös mahdollista käyttää vanhojen lainojen uudelleen rahoittamiseen.

Kyllä on. Kanssamme yhteistyössä toimivat lainantarjoajat ovat tunnettuja ja luotettavia. Sähköinen rekisterimme on suojattu palomuurilla, salasanoilla ja muiden tarvittavin tietoturvateknisin keinoin.

Teemme yhteistyötä usein lainaa tarjoavien palveluiden kanssa. Tällä hetkellä kanssamme yhteistyössä toimii yli 20 eri pankkia ja rahoituslaitosta. Näin takaamme, että saat aina halvimman kulutusluoton, joka markkinoilla on tarjolla.

Jokaisella lainantarjoajalla on tarjottavana ainakin jonkin tasoinen asiakaspalvelu. Tavallisimmin asiakaspalveluun ollaan yhteydessä soittamalla, netissä täytettävällä hakemuksella tai sähköpostitse.  Ole aina ensisijaisesti yhteydessä juuri sinulle lainan myöntäneen yrityksen asiakaspalveluun.

Joillakin luottopalveluilla on tarjolla lainaturvavakuutuksia, jotka takaavat sen, ettei lainanmaksu jää hoitamatta maksukyvyn muuttuessa. Tällä tarkoitetaan esim. työttömyydestä ja sairaudesta johtuvaa haittaa. Lainaturvasta maksetaan kuukausittainen maksu lainanmaksun yhteydessä. Tiedustele mahdollisuutta luotonmyöntäjältäsi.

Lainan korko

Lainan koron muodostuminen on täysin yksilöllistä, se määräytyy asiakkaan taloudellisen tilanteen mukaan. Hakemalla lainaa lainarahoitus.com:n kautta, saat aina sellaisen tarjouksen, jossa on paras sinulle määritelty korko.

Todellisen vuosikoron tarkoituksena on helpottaa lainojen korkojen vertailua. Se kuvaa sitä vuotuista korkoprosenttia, jonka muodostaa kaikki luotosta perityt korot ja maksut. Kuluttajansuojalaki edellyttää nykyään, että lainan todellinen vuosikorko tulee ilmoittaa lainailmoituksissa.

lainarahoitus.com:n kautta haettavien lainojen todellinen vuosikorko on 4,19% – 50,5%. Korko vaihtelee riippuen luotontarjoajasta ja asiakkaalle määritellystä henkilökohtaisesta korosta.