LAINASUMMA JOPA 60000€

Lainojen yhdistäminen

By: admin0 comments

Lainojen yhdistäminen

Onko sinulla kertynyt osamaksuja, luottokorttilaskuja tai pikavippejä, joiden kuukausittainen lyhentäminen on muodostunut haasteeksi?

Onko haaveena pidempi maksuaika ja joustavammat maksuehdot?

Haluaisitko, että rahaa jäisi muuhunkin kuin lainojen maksuun ja haluatko selkeyttää kuukausittaisia menojasi?

Tarjoamme sinulle nyt lainojen yhdistämistä ilmaisen palvelumme avulla.

Lainojen yhdistäminen lainarahoitus.com:n kautta, mitä se tarkoittaa?

Pienistä puroista kertyy suuri joki. Näin käy usein myös luottojen kanssa. Yhden lainan lyhentäminen kuukaudessa on vaivatonta, mutta entä kun ollaan tilanteessa, jossa erilaisia luottoja on useita? Usein näillä luotoilla on kalliit korot ja kun yksittäisiä lainoja on useita, muodostuvat kuukausittaiset lyhennykset ja korkokulut kohtuuttomiksi.

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että haet kauttamme kautta niin suurta lainaa, että voit maksaa sillä vanhat luottosi kerralla pois. Voit hakea luottoa lainojen yhdistämiseen 1000 eurosta jopa 60 000 euroa saakka. Saamallasi lainasummalla hoidat vanhat luottosi pois ja lyhennät jatkossa ainoastaan tätä yhtä lainaa. Tällä tavoin voit vaihtaa korkeakorkoiset lainat ja niiden kulut yhteen, edullisempaan lainaan, jossa usein on matalammat korot ja vain yhdestä lainasta kertyvät kulut.

Miten yhdistelylainaa haetaan?

  • Lainanhakuprosessi tapahtuu kokonaan verkossa.
  • Lainaa haetaan täyttämällä sivuiltamme löytyvällä lainahakemuksella.
  • Laske ennen lainanhakua vanhat luottosi yhteen. Saat ajantasaisen tiedon kunkin luoton summasta kunkin lainantarjoajan asiakaspalvelusta.
  • Hae lainaa velkojesi yhteissummalle.
  • Valitse hakemuksessa ”Haen yhdistelylainaa”.
  • Saat alustavat lainatarjoukset nopeasti.
  • Valitse sinulle parhaiten sopiva lainatarjous ja hyväksy se.
  • Vastaanota lopullinen lainapäätös.
  • Kun rahat maksetaan tilille, käytä ne vanhojen luottojesi lyhentämiseen. Joissakin rahoitusyhtiöissä onnistuu myös lainojen maksaminen suoraan rahoitusyhtiön toimesta.
  • Huomaathan vanhoja lainoja maksettaessa, että sinulla on oikeus maksaa lainasi takaisin ennenaikaisesti.

Täytä lainahakemus tästä

Yhdistelylainan hakemista varten asiakkaalta vaaditaan samoja kriteereitä, kuten muiltakin lainaajilta. Luotonhakijan tulee olla vähintään 18-vuotias suomen kansalainen, eikä tällä saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Lainaprosessia varten asiakkaalla tulee olla käytössään henkilökohtaiset pankkitunnukset, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Hakemus tulee täyttää tarkkaan ja rehellisesti, koska virheelliset ja valheelliset tiedot estävät lainanhakemisen täysin. Luotonmyöntäjä tekee näiden vaatimusten lisäksi aina asiakkaasta luottokelpoisuuskartoituksen, ennen kuin lainan myöntäminen tälle on mahdollista.

Mitä hyötyä on yhdistellä lainoja?

Lainojen yhdistämisestä on monenlaista hyötyä. Yhdistelylainaan saa useimmiten neuvoteltua pienemmän koron, mitä aiemmissa lainoissa on. Lisäksi kun lainat on yhdistelty yhdeksi, jäävät pois useasta lainasta maksettavat kulut, kuten moninkertaiset kuukausittaiset lainanhoitokulut.

Uuteen yhdistelmälainaan voi lisäksi neuvotella aiempaa pidemmän takaisinmaksuajan, joka voi olla kauttamme haettuna 1 vuodesta jopa 15 vuoteen. Usein nykyaikaisissa kulutusluotoissa myös lainan takaisinmaksun ehdot on pikavippejä joustavampia. Kaikki nämä tekijät yhdessä siis pienentävät kuukausittain lainasta maksettavaa summaa. Asiakkaalle jää siis aiempaa enemmän rahaa käyttöönsä kuukausitasolla. Tämä parantaa huomattavasti elämänlaatua, koska rahaa jää nyt muuhunkin elämiseen, eikä uusille lainoille enää välttämättä ole tarvetta.

Lainojen yhdistäminen yhdessä rinnakkaishakijan kanssa

Mikäli taloudellinen tilanteesi on haastava, voit käyttää rinnakkaishakijaa yhdistelylainan hakemiseen. Rinnakkaishakija tarkoittaa avo- tai aviopuolisoa tai esim. ystävää, joka nimetään toiseksi lainanhakijaksi ja jonka vastuu haetusta lainasta on samankokoinen kuin ns. päähakijalla.

Mahdollisuutesi saada hyväksytty lainapäätös paranee huomattavasti, kun lainaa haetaan yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Tämä on erityisen merkittävä etu siinä tapauksessa, kun olet hakemassa isompia yhdistelmälainoja. Kahdella hakijalla on tavallisesti huomattavasti paremmat maksuvalmiudet kuin yhdellä, mikä vakuuttaa luotonmyöntäjät myöntämään lainaa. Usein korkojen ja kulujen määrittyminen on myös edullisempaa rinnakkaishakijan kanssa hakeville. Rinnakkaishakijan kanssa haettaessa hakulomakkeessa laitetaan merkintä kohtaan ”lisää rinnakkaishakija”, jolloin päästää täyttämään rinnakkaishakijan tiedot.

Millainen yhdistelylaina tavallisesti on?

Lainatarpeita ja lainapäätöksiä on yhtä monta kuin lainanhakijoita. Tässä yksi esimerkki yhdistelylainan hakijan tilanteesta ja miten se ratkesi.

Minna on 28-vuotias matkustelua harrastava luokanopettaja. Minnalle oli kertynyt matkoihin liittyen luottokorttilainoja, pikavippejä ja muita erilaisia lainatuotteita yhteensä 10 000 euron arvosta. Näistä lainoista Minna maksoi kuukaudessa korkoja, kuluja ja lainan lyhennystä yhteensä 840 euroa.

Minna päätti hakea suurien lainanhoitokustannuksien vuoksi lainojaan varten kulutusluoton lainarahoitus.com:n kautta. Kun lainat oli yhdistetty, kuukausittainen maksuerä oli enää 250 euroa. Uudelle lainalle muodostui vuosikoroksi vain 11%.

Kuten esimerkistämme huomaa, lainojen yhdistäminen todella laskee kuukausittaisia kuluja, jotka kohdistuvat lainojen hoitoon. Pelkästään useiden tilinhoidosta kertyvien maksujen muuttaminen yhdeksi, pudottaa takaisinmaksusummaa vuodessa sadoilla euroilla.

Kilpailuta yhdistelylaina ilmaiseksi

Lainojen kilpailutus eri pankkien ja rahoituslaitosten välillä, on asiakkaalle itse suoritettuna usein vaivalloinen tehtävä. Itselle sopivimman ja edullisemman lainan löytäminen on monen hakemuksen ja vertailuun käytettävien tuntien tulos. Näin ei ole käytettäessä lainarahoitus.com:n palvelua.

Aiemmin mainittujen etujen lisäksi Lainarahoitus kilpailuttaa lainojen yhdistämistä varten haettavan lainan ilmaiseksi. Tee yksinkertainen hakemus sivuillamme ja saat tätä yhtä hakemusta vastaan useiden luotonmyöntäjien lainoista parhaan tarjouksen.

Täytä lainahakemus tästä

Related post

Leave A Comment